Τα μέλη της Χορωδίας του 7ου Παραρτήματος μαζί με τον Πρόεδρο του Κ.Α.Π.Η Δήμου Θεσσαλονίκης, κ. Στυλιανό Λιακόπουλο που παρακολούθησε τη γιορτή.

Την Παρασκευή 23/03/2018 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη εκδήλωση για την 25η Μαρτίου στο 7ο Παράρτημα Κ.Α.Π.Η του Δήμου Θεσσαλονίκης. Στην εκδήλωση συμμετείχε η Χορωδία του 7ου Παραρτήματος υπό τη συνοδεία ομιλίας και απαγγελίας ποιημάτων στο πλαίσιο της Εθνικής Επετείου.

Απαγγελία Ποιήματος από το μέλος του Κ.Α.Π.Η, κ. Λουκέρη Βανέσσα σε δικούς της στίχους.

Τη γιορτή τίμησε με την παρουσία του, ο Πρόεδρος του Κ.Α.Π.Η Δήμου Θεσσαλονίκης, κ. Στυλιανός Λιακόπουλος, ο οποίος περιηγήθηκε στους χώρους του Παραρτήματος, συνομίλησε με μέλη του Κ.Α.Π.Η και εκφώνησε Λόγο για την 25η Μαρτίου.

Πασχαλινές Δημιουργίες από το Τμήμα Εργοθεραπείας.
Ομιλία Προέδρου του Κ.Α.Π.Η Δήμου Θεσσαλονίκης για την 25η Μαρτίου σε μια κατάμεστη αίθουσα από τα μέλη του 7ου Παραρτήματος.
Ο Πρόεδρος του Κ.Α.Π.Η, κ. Στυλιανός Λιακόπουλος θαυμάζει τις Πασχαλινές Δημιουργίες του Τμήματος Εργοθεραπείας. Εδώ, με την κ. Κωνσταντίνου Παναγιώτα.

Πληροφορίες εκδήλωσης:

ΑΠΑΓΓΕΛΙΑ: κ. ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΟΜΙΛΙΑ:  κ. ΤΣΙΛΛΗ ΣΟΦΙΑ

ΠΟΙΗΜΑ: κ. ΠΛΑΚΩΤΑΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΑΠΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΙΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΙΧΟΥΣ: κ. ΛΟΥΚΕΡΗ ΒΑΝΕΣΣΑ

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ 7ου ΚΑΠΗ ΜΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΤΑΣΚΟΥΔΗ ΚΛΕΑΡΧΟ

ΜΕΛΗ ΧΟΡΩΔΙΑΣ: ΝΟΥΣΚΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ,ΙΤΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΗΛΙΑΣ,ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ,ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ,ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑ,ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ,ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΛΕΝΗ,ΛΙΩΡΗ ΦΙΛΙΩ,ΒΑΚΑΛΟΥΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,ΠΛΑΚΩΤΑΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ,ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ,ΝΑΟΥΜ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, ΓΚΑΪΔΑΤΖΗ ΔΑΦΝΗ,ΛΟΥΚΕΡΗ ΒΑΪΑ.

ΤΜΗΜΑ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΕΣ ΤΗΝ ΝΕΪΚΟΥ ΔΟΜΝΑ & ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ: ΠΛΑΚΩΤΑΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΓΚΙΡΜΠΑ ΑΜΑΛΙΑ, ΚΑΡΑΜΠΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΤΣΙΛΛΗ ΣΟΦΙΑ, ΔΟΣΙΟΥ ΘΩΜΑΗ, ΤΣΑΚΥΡΙΔΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ, ΧΑΣΙΩΤΗ ΕΛΕΝΗ, ΚΑΛΑΪΤΖΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ,ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ, ΠΙΠΕΡΤΖΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ.

Στα πλαίσια της εκδλήλωσης τα μέλη του Τμήματος Εργοθεραπείας παρουσίασαν τις πρωτότυπες πασχαλινές τους δημιουργίες.