ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: 2310550989 - 2310519584
Η Πασχαλινή Εκδήλωση του Κ.Α.Π.Η Δήμου Θεσσαλονίκης.

Πληροφορίες Εκδήλωσης

 

Αθρόα ήταν η χθεσινή προσέλευση των μελών του Κ.Α.Π.Η Δήμου Θεσσαλονίκης στην Πασχαλινή Εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

Πλήθος επισήμων της τοπικής αυτοδιοίκησης παρευρέθηκαν για να τιμήσουν τον Πρόεδρο, τα μέλη και το Προσωπικό του Κ.Α.Π.Η Δήμου Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, το παρών έδωσαν: ο Δήμαρχος, κ. Μπουτάρης, ο κ. Καλαφάτης, η κ. Καλφακάκου, η κ. Γούλα, η κ. Αγγελίδου, ο κ. Ζαχαριάδης, η κ. Αγαθαγελλίδου, ο κ. Αβαρλής, ο κ. Κούβελας, ο κ. Ζέρβας, ο κ. Κυριζίδης, ο κ. Κανάκης, ο κ. Γωγάκος, η κ. Πασχαλίδου, ο κ. Βούλγαρης καθώς και η κ. Παύλου.

Τις εντυπώσεις έκλεψε το Χορευτικό του 4ου Παραρτήματος του Δήμου Θεσσαλονίκης όπου άνοιξε την εκδήλωση.

Τα μέλη κατέφθασαν στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο και με τον επίσημο χαιρετισμό του Προέδρου του Κ.Α.Π.Η Δήμου Θεσσαλονίκης, κ. Στυλιανό Λιακόπουλο δόθηκε το έναυσμα της Πασχαλινής Εκδήλωσης.

Απευθύνοντας χαιρετισμό στα μέλη, στο Προσωπικό και στους επίτιμους καλεσμένους, ο Πρόεδρος Κ.Α.Π.Η Δήμου Θεσσαλονίκης, κ. Στυλιανός Λιακόπουλος,  ανέφερε χαρακτηριστικά: «Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη!

Σας καλωσορίζω στην Πασχαλινή μας εκδήλωση που διοργανώνεται από το Διοικητικό Συμβούλιο, το Προσωπικό για τα αγαπητά μέλη του Κ.Α.Π.Η.

Κυρίαρχο έθιμο της πασχαλινής περιόδου είναι το τσούγκρισμα των αυγών που συμβολίζει τη λύτρωση του Ιησού από τον τάφο και την επιστροφή στη ζωή. Τσουγκρίζοντας, λοιπόν, απελευθερώνεται η κρυμμένη ζωή που χαρίζει ελπίδα και ανάταση για ένα μέλλον ευοίωνο γεμάτο αισιοδοξία.

Στόχος της εκδήλωσής μας, είναι η γειτνίαση των σχέσεων των αγαπημένων μελών του Κ.Α.Π.Η όσο και του Προσωπικού μας με απώτερο σκοπό την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των δυνατοτήτων μας που θα οδηγήσει στην ανάδειξη ενός υγιούς οργανισμού που θα φέρει ένα φιλικό και ανθρώπινο πρόσωπο στην υπηρεσία της τρίτης ηλικίας.

Σας εύχομαι, λοιπόν, καλή διασκέδαση, υγεία, ψυχική και σωματική υγεία για να ανταπεξέλθουμε στις καθημερινές προκλήσεις».

 

Ημερομηνία

  • Ημέρα 16 Απριλίου 2018
  • Κατηγορία Εκδηλώσεις
Back to Top