ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: 2310550989 - 2310519584
Στολισμός Επιταφίου από τα μέλη του Κ.Α.Π.Η Δήμου Θεσσαλονίκης και η Πασχαλινή Εκδήλωση.

Πληροφορίες Εκδήλωσης

Μέλη του 2ου Παραρτήματος μαζί με το Προσωπικό στολίζουν τον Επιτάφιο στο Παρεκκλήσι των Τριών Μαρτύρων.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Στολισμός Επιταφίου:

Το Κ.Α.Π.Η Δήμου Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο των δράσεων συμμετοχής του στα κοινά της πόλης πρόκειται να υλοποιήσει αναβίωση του εθίμου «Στολισμός Επιταφίου» ενόψει της εορτής του Πάσχα. Ειδικότερα, συνεισφέρει οικονομικά στο στολισμό του Επιταφίου στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής περιοχή Χαριλάου, Θεσσαλονίκης και του Επιταφίου στο Παρεκκλήσι των Τριών Μαρτύρων, Παναγίας Φανερωμένης, (στον αύλειο χώρο των 59ου και 61ου Δημοτικών σχολείων), περιοχή Παναγίας Φανερωμένης, οδός Αρχαιοτήτων 3.

Ακόμα, τη Μ. Πέμπτη στις 19:00 τα μέλη και το Προσωπικού του 2ου Παραρτήματος Κ.Α.Π.Η Δήμου Θεσσαλονίκης πρόκειται να στολίσουν τον Επιτάφιο στο Παρεκλήσσι των Τριών Μαρτύρων, Παναγίας Φανερωμένης, (στον αύλειο χώρο του 59ου και 61ου Δημοτικών Σχολείων), περιοχή Παναγίας Φανερωμένης, οδός Αρχαιοτήτων 3.

*Τα μέλη του Κ.Α.Π.Η Δ.Θ θα στολίσουν τον Επιτάφιο σύμφωνα με την παραδοσιακή τεχνική.

Πασχαλινές Κατασκευές:

Η Διοίκηση και τα μέλη της Ομάδας Δημιουργικών Δραστηριοτήτων του Τμήματος Εργοθεραπείας του 6ου Παραρτήματος του Κ.Α.Π.Η Δήμου Θεσσαλονίκης ενισχύουν το έργο του ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, προσφέροντας χειροποίητες πασχαλινές κατασκευές στο Bazzar που διοργανώνεται για το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.

 ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ «Τσούγκρισμα Αυγών»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Πρόεδρος κ. Στυλιανός Λιακόπουλος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ Κ.Α.Π.Η Δήμου Θεσσαλονίκης  έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην Πασχαλινή Εκδήλωση που διοργανώνεται την Κυριακή 15 Απριλίου 2018 και ώρα 13:00 στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης.

 

Πληροφορίες Εκδήλωσης:

*Κυριακή 15 Απριλίου 2018

*Ώρα:13:00

*Τοποθεσία: Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης (είσοδος από τη Λεωφόρου Στρατού 3).

*Τιμή Πρόσκλησης: 8 ευρώ

*Πλήρες Μενού: φαγητό, σαλάτα, κόκκινο αυγό, κρασί, αναψυκτικό, νερό, γλυκό.

*Ζωντανή Μουσική.

*Πληροφορίες και Προσκλήσεις στα Παραρτήματα του Κ.Α.Π.Η   Δ.Θ.

Ημερομηνία

  • Ημέρα 2 Απριλίου 2018
  • Κατηγορία Εκδηλώσεις
Back to Top