ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: 2310550989 - 2310519584
Εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκας στο Κ.Α.Π.Η Δήμου Θεσσαλονίκης.

Πληροφορίες Εκδήλωσης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η σημερινή προγραμματισμένη εκδήλωση στο 12ο Παράρτημα του Κ.Α.Π.Η του Δήμου Θεσσαλονίκης με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας της Γυναίκας. Ο Πρόεδρος του Κ.Α.Π.Η, κ. Στυλιανός Λιακόπουλος παρευρέθηκε εκεί και απεύθυνε χαιρετισμό στα μέλη με τη συμβολική κίνηση προσφοράς κατακόκκινων τριαντάφυλλων.

Λόγος του Προέδρου Κ.Α.Π.Η, κ. Στυλιανού Λιακόπουλου για την Ημέρα της Γυναίκας.

«Από τις πρώτες εργάτριες της κλωστοϋφαντουργίας στη Νέα Υόρκη το 1857 ή ακόμα και πιο πριν στη δική μας Λυσιστράτη έως σήμερα τιμούμε τη γυναίκα, τη δραστήρια εργαζόμενη, τη στοργική μητέρα, την αδερφή, τη σύζυγο, την κόρη, που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας.

Σήμερα, όπως συνηθίζω να πράττω κάθε χρόνο, να σας πω ότι το θυμάμαι μέρες πριν, πώς μπορώ, άλλωστε διαφορετικά, μοιράζω τριαντάφυλλα. Συμβολική κίνηση, αν αναλογιστούμε το σύνθημα των γυναικών, «Ψωμί και τριαντάφυλλα» που αντικατοπτρίζουν την ανάγκη για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Σας το προσφέρω με περισσή εκτίμηση, σεβασμό και απεριόριστη αγάπη»,  όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στην ομιλία του ο Πρόεδρος απευθυνόμενπς στις γυναίκες-μέλη του Κ.Α.Π.Η.

Ο λόγος στις γυναίκες. Εδώ, η κ. Αμανίτου Μαρία, ενεργό μέλος του Κ.Α.Π.Η., εκφωνεί ομιλία για τον εορτασμό της Γυναίκας.

Ομιλία για την Ημέρα της Γυναίκας από τον κ. Αμανίτη Αδαμάντιο, μέλος του Κ.Α.Π.Η Θεσσαλονίκης και αναπληρωτικό μέλος του Δ.Σ.

Ανάγνωση ποιήματος για την Ημέρα της Γυναίκας από την κ. Δογραμματζή Βασιλεία, μέλος του 12ου Παραρτήματος.

Ο Πρόεδρος του Κ.Α.Π.Η, κ. Στυλιανός Λιακόπουλος, μοιράζει κατακόκκινα τριαντάφυλλα στα μέλη του Κ.Α.Π.Η.

 

 

Ημερομηνία

  • Ημέρα 7 Μαρτίου 2018
  • Κατηγορία Εκδηλώσεις
Back to Top