ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 16 ΤΗΣ ΔΕΘ

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε το ΝΠΔΔ Κ.Α.Π.Η. Δήμου Θεσσαλονίκης στο περίπτερο 16 της ΔΕΘ. Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν τα μέλη που με τον εθελοντισμό τους αναβαθμίζουν τις υπηρεσίες του ΚΑΠΗ . Τα μέλη των παραρτημάτων διασκέδασαν με την ψυχή τους και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 15 Ιανουαρίου στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Κ.Α.Π.Η κος Βασίλης Μωυσίδης δήλωσε συγκινημένος:
«Νιώθω την ανάγκη να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου στους εξαιρετικούς συνεργάτες μου του ΝΠΔΔ ΚΑΠΗ του Δήμου Θεσσαλονίκης που εργάστηκαν με ζήλο όλες τις προηγούμενες ημέρες για την επιτυχία του σημερινού Χριστουγεννιάτικου ρεβεγιόν, καθώς και όλους τους Εθελοντές για την εξαιρετική δουλειά τους ο καθένας στο δικό του μετερίζι.
Τέλος θα ήθελα να πω για πολλοστή φορά τα πολλά μου ευχαριστώ στον σπουδαίο καλλιτέχνη φίλο μου Γιώργο Πουλαντζακλη με την ομάδα του τους λαϊκούς εκφραστές Γιώργο και Κωνσταντίνο για τις υπέροχες μελωδίες τους !!! Πραγματικά όλοι σας συμβάλλατε και δώσατε χαρές στους Ανθρώπους που χρόνια τώρα με τον μόχθο τους έφεραν εμάς σε ένα καλύτερο επίπεδο ζωής στερούμενοι οι ίδιο τα πάντα.Σας ευχαριστώ από καρδιάς!!!!!