ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή βασιλόπιτας την Κυριακή Ιανουαρίου 2019 στο συνεδριακό κέντρο Ι. Βελλίδης.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΚΑΠΗ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Στην αίθουσα του Βελλιδείου Συνεδριακού Κέντρου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Ιανουαρίου, η κοπή της βασιλόπιτας του ΚΑΠΗ  Δήμου Θεσσαλονίκης παρουσία των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, του Δ.Σ. του ΚΑΠΗ, των υποψηφίων Δημάρχων στις επερχόμενες εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και περίπου 1200 μελών του ΚΑΠΗ. Ακολούθησε χορός με ζωντανή μουσική.

Ο Πρόεδρος του ΚΑΠΗ Δήμου Θεσσαλονίκης κύριος Στυλιανός Λιακόπουλος καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και τα μέλη, ευχόμενος καλή χρονιά.

Είπε ακόμη: «Με την παρουσία σας εδώ σήμερα με κάνετε να νιώθω ευτυχισμένος και υπερήφανος που είμαι Πρόεδρος του ΚΑΠΗ.

Ευτυχισμένος γιατί βλέπω όλους εσάς να έχετε κατακλύσει τη μεγάλη αυτή αίθουσα φέρνοντας μαζί σας αξιοζήλευτη ευχάριστη διάθεση για να περάσετε καλά.

Διακρίνω γύρω μου ομορφιά, χαρά και απίστευτη ζωντάνια.

Εκτός από ευτυχισμένος είμαι ταυτόχρονα και περήφανος. Το ΚΑΠΗ δεν απαρτίζεται πλέον από μίζερους, παραγκωνισμένους, ηλικιωμένους ανθρώπους αλλά από αισιόδοξα και υπερδραστήρια μέλη της κοινωνίας μας. Δεν αρκείστε να συμμετέχετε απλώς στη ζωή της πόλης μας και στα κοινά. Προσφέρετε απλόχερα στην κοινωνία τις γνώσεις, τη σοφία και την πείρα σας με ενθουσιασμό και ζέση», τόνισε ο κύριος Λιακόπουλος. «Είσαστε παράδειγμα αισιοδοξίας».

Είπε ακόμη: «Πάνω σε γερά θεμέλια ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία αδιαφιλονίκητη.

Έχουμε βάλει στο περιθώριο την ηλικία μας. Δεν επιτρέπουμε πλέον τα όποια μικροπροβλήματα υγείας ή άλλα, να μας καταβάλλουν. Όχι απλώς νιώθουμε, αλλά είμαστε όλοι μας Δραστήριοι Νέοι.» κατέληξε ο Πρόεδρος κύριος Λιακόπουλος.